Service & support *

Vi månar om en hög kvalitativ service- & support känsla. Här vill vi lyssna in ditt behov och dina utmaningar för att hjälpa dig på bästa sätt. När saker inte fungerar som de ska vill vi förstå våra kunder, för att ge den bästa support som behövs. Innan du kontaktar oss kan du hjälpa oss med att du har fyllt i serviceunderlaget nedan eller att du har organisations nummer, kontakt personens uppgifter sen ger du oss bara en fel beskrivning.

När ni skickar utrustning till oss för service eller reparation, bifoga gärna ett serviceunderlag. Då kan vi snabbare genomföra reparationen.

För en snabb och smidig programsupport, tryck på knappen Fjärrsupport nedan och kontakta oss så hjälper vi gärna till.

En auktoriserad reparations- och serviceverkstad

När det inte fungerar som du tänkt dig. Kontakta oss direkt, så kan vi på supporten hjälpa dig direkt och du besparar både tid och energi. Våra tekniker älskar utmaningarna som andra backar ifrån. Då deras drivkraft är innovation och nöjda kunder.

Sweves är en auktoriserad reparations- och serviceverkstad för rörinspektionskameror samt robot vagnsystem.

Har ni en eller flera kameror som behöver repareras, kontakta oss för teknisk support och kostnadsförslag för modifiering, reparation eller service. Vad innebär en modifiering och vad kan jag förvänta mig? För dig som vill veta mer…

Vi har tillgång till tekniskinformation och reservdelar för följande kameramärken:

RIEZLER
RITEC
RIDGID
• RICO
IPEK
• IBAK
IBOS

OPTRONIC
TROGLOTECH
KUMMERT
WÖHLER
• CTU
• G.DREXEL
EHLE

• GEJOS
MINI-CAM
PTC
SWEVES
VMR-5060
RAUSCH

För service och support av vissa kameramärken samarbetar Sweves med Hamafo Teknik AB, NORCAM ApS, HMS Nordic AB, Emik, Komet Syhna AB och Kabro Teknik AB.

Sedan 2018 är Sweves leverantör för support och försäljning av WinCan i Sverige.

Senaste nyheter