Om oss

Sweves är en rikstäckande leverantör inom rörinspektions branschen. Här tillhandahåller vi service, support och levererar utrustning. Våra kunder är verksamma inom VA, VVS, Mark och Infrastruktur samt viss del till ventilationsbranschen. Vårt fokus är rätt produkt, rätt service, för att inspektörerna ska bespara både tid och pengar på minskad service kostnader och kortare ställtider i sitt arbete.

Värderingar

  • Vi tror på att affärer och långsiktighet leder till hållbara Relationer där båda parter växer tillsammans.
  • Det Transparanta skapas genom ärlighet och förtroende som vi använder för att bygga på framåtanda för alla parter.
  • Effektiv Service som gynnar branschen genom att möta våra kunders unika behov där lösningarna är i fokus.
  • Vi strävar på ny Kunskap för att växa tillsammans där drivkraften är att sträva mot dagens utveckling, och miljö krav på bästa sätt.
  • Innovation hos oss föder bara möjligheter där kreativiteten gör att inget är omöjligt.

Filmbuss/TV-buss byggnation

Sweves har mycket lång erfarenhet av att bygga filmbussar från ax till limpa. Vi gör behovsanalys, designar, bygger, levererar, utbildar och erbjuder serviceavtal för filmbussar oavsett fabrikat eller prisklass. Våra uppdragsgivares behov varierar från mindre enklare filmbussar till större mer avancerade med högt ställda krav på tekniska prestanda.

Vi kan även renovera och uppgradera en äldre befintlig filmbuss, exempelvis med ny kamerautrustning, inredning, batteripack, solceller eller liknande. Vid behov av en helt ny filmbuss, kontakta vårt filmbuss team för ett möte hos er eller hos oss för att hitta rätt lösningar som är skräddarsydda för ert behov. En gammal filmbuss i inbyte inga problem – vi kan hjälpa till med det också.

Kontakta oss om du har frågor eller vill beställa en TV-buss!

Spolservice

Sweves utför omgående spolbilsservice och spolbilbyggnation. Våra kunder som bokar hos oss minskar sina ställtider – vill du också vara en av dem och få en kvalitativ service samt spara din tid? Vi hjälper dig att undvika oplanerade driftstopp. 

Sweves har även ett brett utbud av spolaggregat som du kan köpa genom att kontakta oss via vår hemsida. Du kan välja typ och storlek enligt dina önskemål så hjälper vi dig gärna med installation!

Dessutom har vi på lager spoldysor för olika typ av rengöring: från svåra jobb med hårda beläggningar, rötter, tvål, djuprengöring till enklare rengöring. För mer information kontakta våra säljare.

Historia

Mer än 25 års erfarenhet i branschen på både övergripande och detaljnivå. Sweves startade av en stark efterfrågan från branschens inspektörer. Där personalen arbetar i tuffa miljöer ute på fältet med kamerainspektion, dokumentation, utredningar där olikartade utmaningar dyker upp var efterfrågan på en trygg leverantör med bred kunskap viktig.

Hos oss möter du ett engagerat och ett härligt gäng som har högt till tak och backar inte för branschens utmaningar. Vi möter behoven med produkter, tjänster, support och service. Givetvis utbildningar och mycket mer. Att vara lyhörd och flexibel är viktigt för att utvecklas tillsammans långsiktigt.

Det unika med vårt gäng är att vi renoverar ända ner till komponentnivå, modul anpassar och anpassar redan befintliga verktyg. Vi har även tagit fram prototyper och designat ny produktion utefter branschens önskemål och behov.

 

Vårt mål

Att hjälpa våra beställare med den högsta kvalité och service utefter deras behov. Hos oss är våra kunders åsikter avgörande, för det är tack vare en höjd röst som vi kan komma närmare vårt mål att bli den främsta och ledande företaget på bäst service inom rörinspektionsbranschen.

Verksamhetsområden

Rörinspektion, rörspolning, relining, läcksökning, Wincan, VAOnline, pipex, spolaggregat, inspektionskameror, ledningslokalisering, ledningsutmärkning, robotar, TV-Bussar.

Kvalite och miljö

Vi arbetar efter ISO modellerna: Kvalitet 9001, Miljö 14001, Socialt ansvarstagande 26000 och Arbetsmiljö 45001 och 2023 kommer vi påbörja att certifiera oss inom samtliga områden. På verkstan idag tar vi emot och återvinner äldre utrustning. Om vi inte kan väcka liv i dessa, demonterar vi utrustningarna för källsortering.

Spontan ansökan

Vi söker ständigt efter nya förmågor. Skicka din ansökan till info@sweves.se
Tack för att du vill bli en i gänget med oss!