En optimal byggnation i en MAN 3,5t filmbuss med Rausch Full HD kamerasystem och specialdesignad inredning

I vårt senaste referensprojekt har vi tagit fram unika skräddasydda lösningar i en MAN 3,5t filmbuss i tät  samarbete med vår nya partner Rausch International. Detta projekt illustrerar vår strävan att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet till våra kunder.

Här kan ni följa alla steg av bussbyggnationen:

Steg 2: Teknologisk flexibilitet

Inredningen i denna MAN 3,5t filmbuss är inte bara funktionell utan också framtagen med tanke på användarvänlighet och framtida uppgraderingar. Materialvalet är robust samtidigt som det är lätt vilket ger en total vikten på ca 3,2 ton. Säkerhet har varit en av våra främsta prioriteringar i detta projekt. Filmbussen är utrustad med en  säkerhetsvägg mellan förarplats och kontor och kan kompletteras med låsbara dörrar och säkerhetsglas.

Steg 1: Skapandet av 3D-modellen

Vår talangfulla 3D-tekniker, Andrey, än en gång sin kreativitet och expertis. Han skapade en 3D-modell av den nya filmbussen från grunden. Denna modell blev kärnan i hela projektet och gjorde det möjligt för oss att visualisera, inreda och noggrant planera varje detalj av filmbussens utformning.

Steg 4: Leverantörer och partners

En av våra nya leverantörer, Rausch International, har över 40 års erfarenhet i branschen och är en av världens marknadsledare inom TV-inspektionssystem med exempelvis Full HD teknik sedan 2016 . Deras erfarenhet och expertis har varit en viktig del i framtagningen av denna högkvalitativa filmbuss. Vi på Sweves är stolta över att kunna erbjuda denna avancerade och skräddarsydda lösning till vår kund. Med flera möjligheter till anpassning och uppgradering, är denna filmbuss inte bara en investering för nu, utan även en investering för framtiden.

Intresserad av en ny Filmbuss eller en uppgradering av er befintliga kontakta Peter på 073-316 99 10 eller peter@sweves.se

Steg 3: Skräddarsydd inredning

Rausch’s FULL HD kamerasystem är hjärtat i denna Filmbuss. Systemet inkluderar en mängd olika kameravagnar och kameraalternativ som ger maximal flexibilitet i  arbetsområde DN100-2000. Med SAT som tillägg arbetsområde DN150-1200 och rörinspektionskamera DN40-300  ökas arbetsområdet ytterligare vilket gör denna filmbuss unikt kapabel att hantera en mängd olika inspektionsuppgifter.