Nyheter under april–maj

Filmbuss fullpackad med utrustning väger endast 3.2 TON

Upptäck vårt senaste tillskott till vårt utbud av filmbussar – en specialbyggd filmbuss som är perfekt för rörinspektioner! Vi är glada att kunna dela med oss av vår senaste YouTube-video där vi presenterar denna imponerande filmbuss. Inga chaufförer med C-kort, inga problem vi är experter på Filmbussar (6m+) för vanligt B-körtkort. Om du är intresserad av en liknande Filmbuss eller har specifika önskemål, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder support och bokningar genom Peter på 073-316 99 10 eller peter@sweves.se.

Utbildning 111:ans Spolbil Filmning VVS & EL AB

Vi hade nyligen nöjet att besöka Norrköping och genomföra en skräddarsydd utbildning för vår kund 111:ans Spolbil Filmning VVS & EL AB. Vi är glada över att få bidra till deras utveckling i VVS- och elbranschen. Under utbildningen presenterade vi bland annat de senaste teknikerna och funktionerna i Ridgid Compact2-kameran och Ridgid NaviTrack Scout-ledningssökaren som de nyligen köpt av oss.

Vi vill ta tillfället i akt och uttrycka vår uppskattning till 111:ans Spolbil Filmning VVS & EL AB för deras förtroende och engagemang i att förbättra sina inspektions- och lokaliseringstjänster. Vi är övertygade om att de kommer dra stor nytta av den högkvalitativa och pålitliga utrustningen från Ridgid.

Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete och supporta dem i deras framtida projekt. Tack än en gång för att ni valde oss som er leverantör av avancerade inspektionsverktyg.

Revolutionera ditt arbete med Quick-lock:
Mariestads kommun tar nästa steg!

Mariestads kommun investerar i Quick-lock systemet. Efter en gedigen utbildning och framgångsrika installationer är de nu rustade att kunna punkt laga olika skador i ledningar enkelt, effektivt och med livslängd upp till 50år. Häng med oss när vi tar er med på en inspirerande ”Quick-Lock” resa och upptäck fördelarna med Quick-lock systemets snabba metod att punkt laga skador och därmed kunna styra tidpunkten för större underhåll av ledningsnätet. Intresserad kontakta Sweves.

Effektiv spolbilsservice för minskade driftstopp –
Boka nu hos Sweves!

Optimera din spolbil med Sweves snabba och pålitliga spolbilsservice. Boka vår service så hjälper vi dig att undvika onödiga oplanerade driftstopp genom att hålla ditt spolaggregat i toppskick.

Vårt serviceteam erbjuder ett brett utbud av tjänster för att säkerställa spolaggregatets framtida korrekta funktion och kunna leverera pålitliga prestanda.

Vi utför exempelvis:

  • Vi tar hand om oljebyte och byte av oljefilter, luftfilter och bränslefilter.
  • Vi utför kontroller av remmar, batteri och kylarvätska för att säkerställa att alla komponenter fungerar korrekt.
  • Dessutom erbjuder vi invändig och utvändig tvätt av fordonet för att hålla det rent och snyggt.
  • Våra erfarna tekniker kontrollerar också slangarna för att upptäcka eventuella fel eller läckage.
  • Vid behov kan vi utföra skarvning av slangar för att åtgärda problemen.
  • För att upprätthålla en optimal prestanda erbjuder vi även invändig motortvätt med specialiserad tvätt olja.
  • Efter varje service får du en rapport med status för utförd service och funktionskontroll samt noggrann redovisning av övriga åtgärder.

Kontakta oss idag för att boka din spolbilsservice. Vi är här för att hjälpa dig att hålla din utrustning i toppskick och undvika oväntade driftstopp.

Ring på 070-010 14 32 för support och bokning.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

fjorton + tolv =