Vart försvann Januari

Tiden tickar!

Idag håller vi i stora delar av Supporten i Sverige för WinCan och arbetar tillsammans med vissa av våra bransch kollegor som låter oss supporta deras kunder i WinCan. Vi har närmare 25 års erfarenhet av utbildning, felsökning, uppgradering samt installationer av mjukvaran i olikartade arbetsmiljöer. Tyvärr är alla WinCan V8 användare nu inne i slutet.

Vi uppmanar att användare av WinCan passar på att uppgradera från V8 till WinCan VX innan 31 mars! Den sista mars släcker WinCan ner möjligheten för att uppgradera från V8. Detta oberoende på vem som är er leverantör av WinCan idag. WinCan kommer inte att utveckla V8 vidare vilket betyder att om du uppgraderar din arbetsmiljö med Windows 10 eller högre kommer inte V8 att fungera. Om du inte uppgraderar innan sista mars kommer användare att betala högre kostnad vid övergång från V8 till VX. Arbetar du på ett större bolag kan du kontrollera med er lokala IT avdelning, för att se om planer finns på uppgraderingar i Windows miljön.

I den ekonomiska beräkningen behöver vi även påminna oss om att den nya Handboken för rörinspektion släpps i dagarna hos STVF gällande T25:2022. Hur kommer den nya handboken på T25:2022 påverka önskemål i WinCan framöver? Det är en fundering som användare behöver fundera över och era unika arbetsprocesser internt. Även om vissa funktioner inte finns uppsatta, så kommer ett äldre system inte utvecklas i jämförelse med exempelvis WinCan VX.

Kontakta Vladimir, Elijah eller Liza direkt. De hjälper er med mer information!

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge!

Nu har STVF släppt den nya utgåvan av Handboken T25:2022 efter 10år. Finns mer att läsa om detta på STVFs hemsida

Punktlaga markledningen kostnadseffektivt!

Ringa in den 22 februari då vi kommer att bjuda in för att visa en innovativ produkt som är kopplad till dig som är verksam på kommunnivå. Vill du veta mer kontaktar du Peter direkt, mer information kommer ut inom kort.

Dropp-In

23–24 februari har vi Dropp-In för dig som är intresserad av spolutrustning. Här kommer vi klämma och känna på slangar, dysor och brunnsöppnare. Har du en kamera som vill ha en service, så stanna till med din spolbil, så kan du få testa lite Dysor och slangar på er egen utrustning. Här har vi experter på plats som vi arbetar med från Södra Sverige. Vill du veta mer kontaktar du Liza direkt, mer information kommer ut inom kort.

Globala målen

Vi på Sweves har alltid haft de Globala målen internt som vi har arbetat med. Där hållbar utveckling internt för kollegor, hur vi hjälper våra kunder med hjälp av recycling eller val av rätt utrustning för minsta möjliga miljöpåverkan. Under kommande nyhetsbrev kommer vi att berätta mer.

Flera av våra befintliga kunder känner till att vi gärna renoverar upp begagnad utrustning, om modifierar och vid de tillfällen det inte går på grund av att tillverkningsdelar har slutat producera väljer vi att ta emot den äldre utrustningen ifrån våra kunder. Här monterar vi isär allt och återvinner de elektroniska delar som kan vara skadlig för miljön. Det besparar en minskad miljöpåverkan. Tillsammans kan vi påverka det lilla till de globala målen.

Road show fortsätter

Det är dags för vidare Road show! Kontakta oss. Vi åker förbi dig. Här planeras det för fullt med hänsyn till vår nya filmbuss byggnation som kommer rulla igenom Sverige. Här bokar vi just nu upp flera av våra leverantörers filmbussar som ska göra ett Stopp i Sverige.

Vilken TVBuss vill du klämma och känna lite mer på?

Vi vill tacka våra kunder som rekommenderar oss på marknaden.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

arton − 12 =