Sweves tjänst för rörinspektions bärbardatorer – vi tar hand om din dator så att du kan fokusera på ditt arbete

På Sweves vet vi hur viktigt det är att ha en pålitlig och fungerande bärbar dator för att utföra rörinspektion och dokumentation. Därför erbjuder vi en komplett tjänst för att hjälpa dig att hålla din dator i toppskick. Vi kan utföra följande tjänster:

– Installation och överföring av data från din befintliga till en ny dator. Vi ser till att du inte förlorar någon viktig information och att din nya dator är redo att användas.

– Ominstallation/återställning/konfigurering av Windows och Wincan, VA-Online. Vi återställer din dator till fabriksinställningarna och installerar om de program som du behöver för att utföra rörinspektion och dokumentation. Vi konfigurerar också din dator så att den fungerar optimalt med din utrustning och ditt nätverk.

– Rengöring. Vi rengör din dator från damm, smuts och andra föroreningar som kan påverka dess prestanda och livslängd. Vi använder professionella verktyg och metoder för att göra din dator ren och fräsch.

Fixar om startar ej bärbar dator. Vi diagnostiserar och reparerar din dator om den inte startar eller har andra problem som hindrar dig från att använda den. Vi har erfarenhet av att lösa olika typer av fel och problem som kan uppstå med bärbara datorer.
Om du är intresserad av vår tjänst för rörinspektions bärbardatorer eller vill veta mer om den, kontakta vår verkstadschef Pavel. Han kan nås på telefon 070-980 98 49 eller e-post pavel@sweves.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din dator!

.

Föregående inlägg
Sweves modifikation tjänst – se hur vi anpassar utrustningen efter dina behov
Nästa inlägg
Så här använder du Sweves utrustning för rörinspektion – se vår utbildning i Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

åtta − sju =