Sweves kameraservice: Skräddarsydda lösningar för din kamera

Hos oss, värderar vi teknisk innovation och anpassning för att tillgodose våra kunders unika behov. Vi har nyligen levererat ett nytt parti av skräddarsydda kamerahuvuden till Peanta för deras UV-reliningsmaskiner. Dessa kamerahuvuden har anpassats av vår erfarna tekniker, Volodymyr, som har kortat ner dem exakt enligt Peantas specifikationer.

Men vi erbjuder inte bara skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder även kamerareparation och underhållsservice. Oavsett om du behöver rutinmässigt underhåll, reparation efter en oförutsedd skada eller kanske bara vill att någon ska kolla över din kamera, är vi redo att hjälpa till.

Om du vill boka en tid för reparation, kontakta vår verkstadschef, Pavel, direkt på 070-980 98 49 eller via e-post på pavel@sweves.se. Alternativt kan du också fylla i ett serviceunderlag på vår hemsida. Vi kommer att arbeta för att se till att din kamera är i bästa möjliga skick, oavsett om den är för professionell, kommersiell eller personlig användning.

Serviceunderlag

Hos Sweves är din kamera vår prioritet. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få ett förslag som passar just dig.

.

Föregående inlägg
Se på vår video: Multiflexibel hållare för minCam – Förbättra din rörinspektions upplevelse
Nästa inlägg
Karl Storz NDTec VTec X Videoteleskop: Förstklassig inspektion i tuffa miljöer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

tre × 2 =