Karl Storz NDTec VTec X Videoteleskop: Förstklassig inspektion i tuffa miljöer

Möt Karl Storz NDTec VTec X videoteleskop – en lösning som tar inspektion till nästa nivå. Denna enhet är speciellt utformad för att upptäcka specifika skador i utmanande miljöer, både inom industri och medicinska inspektioner, exempelvis på sjukhus.

VTec X videoteleskop erbjuder en skarp bild, användarvänlighet, mobilitet och en roterbar funktion, allt till ett prisvärt pris. Skärmen är full HD med LED och touch-funktion, och styrs med en joystick-kontroll. Kamerans belysning är hög LED med fiber optik, och kan roteras 360 grader med hjälp av interna vajrar.

Videoteleskop, som säkerställer utmärkt bildåtergivning med hjälp av högupplösta CCD/CMOS-bildsensorer, är perfekt lämpade för industriellt bruk tack vare skyddande volframflätning. Med diametrar från 2,2 mm till 8 mm och variabla längder från 1 m till 10 m, erbjuder NDTec ett brett produktsortiment för att täcka en mängd olika tillämpningar. VTec-serien har portabla videoteleskop med en kompakt, lätt design som också finns tillgängliga för UV-inspektion och i infraröda versioner.
För att beställa, kontakta vår växel på 08 740 53 12 och upplev skillnaden med Karl Storz NDTec VTec X videoteleskop.

.

Föregående inlägg
Sweves kameraservice: Skräddarsydda lösningar för din kamera
Nästa inlägg
Sweves team: avslutning av en spännande vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

2 × 3 =