Nyheter november

Egen tillverkad MultiFlex Cam Workstation

Med dagens långa leveranstider på fordon, vill Sweves bidra med en lösning för tillfälligt behov eller för längre tid. Med Sweves ”MultiFlex Cam Workstation” kan ett fordon i storleksklassen MB Vito bli en ”komplett” filmbuss på under 10 minuter.

Oavsett om befintligt fordon eller till och med ett hyrt fordon kan ”MultiFlex Cam Workstation” snabbt lyftas in via handkraft eller truck. Kamerasystemets arbetsområde från DN100 till 2000, bildkvalité SD eller FULL HD, uppfyller alla marknadenskrav. ”MultiFlex Cam Workstation” innehåller:

 • ”Kontor” (inkl. skrivbord, externa joysticks, mus, tangentbord, 27” Samsung monitor, läsbelysning, USB/230V uttag);
 • ”Maskinrum” (kran+vinsch, TAB 12” Pekdator/kontrollenhet, 300m kabeltrumma, utdragbar låda med parkeringsplats för 2st kameravagnar, 35L vattentank+högtrycktvätt med10m autobackslang, tryckluftkompressor+10m autobackslang, Nitrogen kit, 2st förvaringslådor, 2st förvaringshyllor, litiumbatteri-kit, brandsläckare, olika verktyg brunnsöppnare, övre+undre kabelsparare m.m.);

Arbetsområde DN100-2000 (P122 redo observationer, profilmätning, deformationsmätning, sondning 512/33, 3D karta, diametermätning etc).

Allt i ovan ryms på en lastpall 120 x 80 och höjd 120cm det vill säga passar i skåpbilar typ MB Vito, VW Transporter och liknande. För inspektionsuppdrag på annan ort kan ”MultiFlex Cam Workstation” enkelt och snabbt placeras på standard pall och förses med skyddande standard pallkragar för standard transport via fraktbolag.

Med ”MultiFlex Cam Workstation” kan du själv snabbt bygga en filmbuss som klarar allt från enkla jobb till de mest avancerade – bara att lyfta in och börja inspektera.

Är du intresserad? Kontakta oss för försäljningspris.

Sweves har anställd en ny mekaniker

Vi är glada att kunna meddela att Sweves-gänget har fått en ny medarbetare – mekanikern Viktor. Han kommer att arbeta på vår spolavdelning och utföra reparationer av spolbussar och spolaggregat. Viktor har lång erfarenhet av att arbeta med förbränningsmotorer sedan 1985 och vi är väldigt stolta över att han har valt att jobba med oss.

Varmt välkommen till Sweves vid behov av spolservice – Viktor hjälper dig att ta hand om din spolutrustning!

Spolverkstad telefon: 070-010 14 32

Sweves utför omgående spolbilsservice och spolbilbyggnation – vi hjälper dig att minska dina ställtider och undvika oplanerade driftstopp. Boka tid hos oss för att få kvalitativ service och spara din tid!

Vi erbjuder olika service på ditt spolaggregat:

 • byte av olja och oljefilter;
 • byte av luftfilter;
 • kontroll av remmarna;
 • kontroll av batteriet;
 • in och utvändig tvätt av fordonet;
 • kontroll av slangarna så de är felfria;
 • invändig motortvätt med speciell tvätt olja;
 • byte av bränslefilter;
 • kontroll av kylvätska.

Rapport och kontroll av alla funktioner ovan, samt funktionskontroll.

Dessutom har vi ett brett utbud av spolaggregat och spoldysor för olika typ av rengöring – kontakta gärna våra säljare för mer information.

Andrey erfaren tekniker

Under de senaste tre månaderna har vi berättat om byggnationen av Sweves filmbuss med Rausch-utrustning. Ett sådant arbete kräver mycket kunskap och erfarenhet då det inte alls är lätt att leverera kvalitativa filmbussar som uppfyller alla marknadenskrav. Vilken tur att vi har Andrey – vår tekniker som har väldigt brett erfarenhet av att bygga filmbussar i mer än 20 år. Med sitt arbete och rätt attityd visar han hur professionellt man måste jobba. Andrey arbetar även på vår spolavdelning och utför reparationer av spolaggregat samt hjälper till med övrigt/annat arbete i verkstaden. Han är väldigt snäll, hjälpsam och skojfrisk – Andrey är lagets själ och kan lätt muntra upp andra. Han har en hund Rem som är hans bästa vän – tillsammans tar de promenader och gillar att fiska.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

sexton + sjutton =