Nyheter 2022

God fortsättning och Gott Nytt År önskar Sweves!

Strax är det nytt år – och vi hoppas 2022 var framgångsrikt och att 2023 blir ännu bättre!

Sweves har haft ett mycket intressant och händelserikt år tack vare våra fantastiska kunder, leverantörer och partners – utan er alla skulle vi inte uppnå allt detta. Vi är er väldigt tacksamma och önskar ett fortsatt samarbete för vår gemensamma framgång under 2023. Vi vill också tacka vår personal, tack ett riktigt bra jobb.

En fantastiskt god fortsättning och Gott Nytt År önskar Sweves!

Snabb översikt över 2022

Vi skulle vilja sammanfatta med några ”milstolpar” under 2022 som gör Sweves till en ännu mer bredare och flexibel leverantör och samarbetspartner:

Spolservice

Sweves har öppnat en ny spolavdelning där du kan få kvalitativ spolservice – vi utför omgående spolbilsservice och spolbilbyggnation. Våra mekaniker är redo att ta hand om din spolbil eller spolaggregat – välkommen till oss!

Nya leverantörer Rausch International, Rausch Rehab, minCam, Milwaukee, UHRIG Kanaltechnik GmbH med Quick Lock

Sweves har nöjet att erbjuda produkter från Rausch – en av de stora världsledande inom området för enskilda utrustningar eller kompletta fordon för TV-inspektionsutrustning DN40-3000, läckagetestsystem, UV-system, fräsrobotar och AI programvaror. Under senare delen av hösten även fabrikaten minCam – med ett heltäckande utbud av rörinspektionskamerasystem med arbetsområde från DN13 till DN400. Och fabrikatet Milwaukee med deras utbud kamera system och på sikt olika verktyg för rörmokare med flera. Och slutligen tillverkaren UHRIG Kanaltechnik GmbH med Quick Lock, ett smart system att med hjälp av kameravagnen ta med utrustning för att täta ledningar från DN100-2000 där det finns skador eller läckage m.m.

Rausch Road Show

Sweves var ute på roadshow i Sverige med en Rausch filmbuss – vår försäljnings/marknadschef Peter visade det nya fabrikatet som haft Full HD sedan 2016 och uppdaterade våra kunder med de senaste lösningarna. Han fick många nyfikna frågor speciellt om den nyligen av Sweves tillverkade och levererade kamera bestyckade Rausch filmbussen med 100% el-drift.

Utbildning från Optronic

I augusti besökte vår leverantör Optronic Sweves, för att utbilda våra medarbetare i deras produktutbud spolkamerasystem JetCam. Därutöver fick våra tekniker utbildning i hur man servar och reparerar deras system.

Byggnation av Vabon 100% eldriven filmbuss

Vårt team har fick nöjet att tillverka och leverera vår tredje filmbussen och vi vill tacka AB Vabon för förtroendet och beställning av en komplett filmbuss.

Det var en stor ära för oss att bygga Sveriges första el-filmbuss och vi ser fram emot att få bygga nya filmbussar gärna med 100% el drift, då nu har lösningar för att kunna bygga fullt utrustande filmbussar med låg byggvikt.

Di Gasell 2022

Sweves är utnämnd till Di Gasell 2022 – ett pris som delas ut av tidningen Dagens industri till Sveriges snabbast växande bolag. Vi är väldigt stolta över att kunna säga att vi är ett av Sveriges framgångsrika företag i vår mission och vision att erbjuda innovativa kostnadseffektiva produkter och tjänster till våra kunder och vill gärna inspirera andra att följa i våra fotspår.

Denna framgång bygger på ett lagarbete där varje medarbetare är lika viktig, men utan våra fantastiska kunder vore det ej möjligt. Sweves säger stort tack till befintliga liksom nya samarbetspartners och ser fram emot att uppnå ännu högre mål i framtiden.

Byggnation av Sweves ”snabbaste” filmbuss med Rausch utrustning och Sweves MultiFlex Cam Workstation

Sweves har byggt en filmbuss med Rausch utrustning och vår nya innovation – så kallade Sweves MultiFlex Cam Workstation. MFCS är en lösning för tillfälligt behov (eller för längre tid) som gör det möjligt att modifiera ett fordon i storleksklassen MB Vito till en ”komplett” filmbuss på under 10 minuter.

Med MultiFlex Cam Workstation kan du själv snabbt bygga en filmbuss som klarar allt från enkla jobb till de mest avancerade – bara att lyfta in MFCS och köra ut för att börja med inspektionsuppdragen.
Önskar du en MultiFlex Cam Workstation skräddarsydd för dig, inga problem.
Låter det intressant? Kontakta oss gärna för mer information och pris.

Under det kommande året planerar vi ännu fler spännande aktiviteter och evenemang – håll utkik efter våra sociala medier så vi ses i 2023!

Teamet på Sweves

PS:

Avslutningsvis skulle vi gärna dela med er hur en tomte hälsade på oss häromdagen – häng med i Sweves Jul historia!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

5 + två =