Ledningssökare Milwaukee M12 PL-201C – Effektiv lösning för lokaliseringsbehov

Upptäck ledningar som aldrig förr med Milwaukee M12 PL-201C ledningssökare! Med två flerriktade antenner kan du enkelt lokalisera sonder och spänningssatta ledningar utan spöksignaler. Detta är den första 12V sökaren på marknaden med en drifttid på 13+ timmar på ett M12 2.0 Ah-batteri, vilket eliminerar behovet av alkaliska batterier.

Den har en 4.3″ färg-LCD-skärm och bakbelysta knappar som ger bättre synlighet i alla förhållanden. Aktiva guideande indikatorer, inklusive pilar som visar användaren till sonder och en kompassnål som visar användaren spänningssatta ledningars riktning, gör att du enkelt kan hitta vad du letar efter.

Milwaukee M12 PL-201C ledningssökare har en förseglad batterilucka för IP65-skydd mot de tuffaste förhållandena, och med ONE-KEY säkerhet och verktygspårning kan du använda ett molnbaserat spårningsnätverk och en lagerhanteringsplattform för dina verktyg. Detta gör det också möjligt att fjärrstyrt låsa verktygen.

Kontakta Roger, en av våra säljare, på 070-010 14 27 eller skicka ett mail till roger@sweves.se för att beställa denna fantastiska ledningssökare från Milwaukee. Med ett flexibelt batterisystem som passar samtliga Milwaukee M12-batterier kan du vara säker på att du alltid kommer att ha tillräckligt med kraft för att utföra ditt jobb på ett enkelt och effektivt sätt.

.

Föregående inlägg
Serguei fyller år idag
Nästa inlägg
Upptäck vårt sortiment av högkvalitativa kameror för rörinspektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

16 − 7 =