GMA i Södertälje AB uppgraderar med kvalitetsutrustning!

Stort tack till Ulf och det fantastiska teamet på GMA i Södertälje AB för ert senaste köp av vårt noggrant utvalda produkt paket!  Detta paket innehåller några av de mest avancerade verktygen på marknaden för rör- och ledningsinspektioner, vilket säkerställer att ert team är utrustat med det bästa för att möta alla utmaningar.

Paketet inkluderar:

Ridgid Compact M40: En kompakt och effektiv lösning för rörinspektioner, perfekt för att navigera i trånga rör med precision.
https://sweves.se/produkt/seesnake-compact-m40/

Milwaukee M12PL-201C: Innovativ ledningssökare med lång drifttid och exceptionell noggrannhet, designad för att effektivisera er lokalisering av underjordiska ledningar.
https://sweves.se/produkt/m12-pl-201c/

Rörål med ställning 9mm 60m: Ger er den räckvidd och flexibilitet som krävs för att utforska och diagnostisera även de mest svårtillgängliga rören.
https://sweves.se/produkt/roral-60m-komplett/

Sond-XISD 512Hz och 33kHz: Denna dubbla frekvens sond är oumbärlig för exakt lokalisering och spårning, vilket gör era sökningar snabbare och mer tillförlitliga.
https://sweves.se/?s=+Sond-XISD&post_type=product

Med dessa toppmoderna verktyg är vi övertygade om att GMA i Södertälje AB kommer att fortsätta att leverera exceptionella tjänster och resultat. Vi ser fram emot att fortsätta stödja er med förstklassig utrustning och service.

.

Föregående inlägg
Fira kärleken med Sweves denna Alla hjärtans dag! 💖
Nästa inlägg
En titt bakom kulisserna på byggnationen av våra inspektionsbussar

1 kommentar. Leave new

  • Det blir ett bra tillskott för GMA i Södertälje AB!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

ett × ett =