Fånga viktiga ögonblick med IBAK MiniLite – den perfekta begagnade kameran för ditt projekt!

Letar du efter en pålitlig och kraftfull kamera för ditt nästa projekt? Då är IBAK MiniLite det perfekta valet för dig! Med sin svängkamera Nano med 47mm och axialkamera med 39mm (OBS: axialkamera fungerar ej, videochip behöver bytas), kan du fånga högkvalitativ video från alla vinklar. Trumma 1 har en räckvidd på hela 72m och trumma 2 kan nå 30m.

MiniLite har också en TouchScreen-enhet, vilket gör det lätt att navigera och kontrollera kameran. Den har intern hårdvara för inspelning av video, så du kan spara dina viktigaste ögonblick direkt på enheten.

För att göra det ännu bättre, ingår två Makita-batterier och en laddare i priset! Detta gör det möjligt för dig att arbeta längre utan att behöva oroa dig för att batterierna ska dö ut.

Så vad väntar du på? Skaffa dig en begagnad IBAK MiniLite idag och fånga alla dina viktiga ögonblick på ett enkelt och pålitligt sätt! Priset för denna fantastiska kamera är bara 75000 kr. Beställ nu och ta ditt projekt till nästa nivå.

Roger är en dedikerad säljare som är tillgänglig för att ge support till kunder på Sweves. Han är tillgänglig via telefon 070-010 14 27 och e-post roger@sweves.se, och är alltid redo att hjälpa till med frågor eller problem som kunderna kan ha. Med sin kunskap och erfarenhet är han en värdefull resurs för att ge utmärkt service till Sweves kunder.

.

Föregående inlägg
Tack för inköpet av minCam minCord 5 utan Wi-Fi!
Nästa inlägg
Reparationstjänst för kameror av erfarna tekniker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

8 − 8 =