Uthyrning av Fog Smoker 2F från Sweves – perfekt för läcklokalisering

Upptäck kraften i Fog Smoker 2F, en kompakt och effektiv rökmaskin, nu tillgänglig för uthyrning hos Sweves. Denna avancerade enhet är idealisk för professionella inspektioner av rör, avlopp och tankar, och utmärker sig i att lokalisera läckor och felaktiga anslutningar. Den är även effektiv för att upptäcka grottor och ihåliga områden i dammar och vallar.

Fog Smoker 2F har en mycket kompakt design men levererar stark effekt tack vare sin integrerade fläkt, vilket gör det möjligt att enkelt imma ett helt rörsystem. Dess användarvänliga membrantangentbord är lätt att manövrera, även med handskar på. Dessutom underlättar behållarhållaren för en standard 5 liters kanistervätska användningen, och det snabba kanisterbytet tack vare Quick-Out snabbkopplingen sparar tid och ansträngning.

Alla våra Fog Smoker 2F-enheter är producerade och servade i Tyskland, vilket garanterar hög kvalitet och tillförlitlighet. För mer information och bokning, kontakta Roger Östergren på telefon 070-010 14 27. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina inspektionsbehov!

Produktlänken: https://sweves.se/produkt/dimmaskin-fog-smoker-2f/

.

Föregående inlägg
Solna Relining Service AB tar inspektionstekniken till nya höjder med Ridgid SeeSnake NanoReel!
Nästa inlägg
Sweves filar när du vilar: förstklassig service under din vintersemester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

fem − 2 =