Upptäck nya nivåer av inspektion med Milwaukee M18 SIC36 kamerasystem

Vi på Sweves är stolta över att presentera vår nya leverantör av kameror och inspektionsutrustning – Milwaukee. Vi är glada över att kunna erbjuda Milwaukee M18 kamerasystem som kommer att revolutionera hur du inspekterar avloppsrör och andra dolda ytor. Dessa kamerasystem är tillverkade med högsta kvalitet och med de senaste teknologierna för att ge dig de mest detaljerade inspektionsbilderna. Med Milwaukee M18 kamerasystem kan du vara säker på att du har det bästa verktyget för dina inspektionsbehov.

Uppgradera ditt rörsystem med det nya Milwaukee M18 SIC36 kamerasystemet! Detta kraftfulla verktyg är speciellt utformat för att göra inspektion av avloppsrör enklare och effektivare än någonsin tidigare. Med en 25 mm 1080 p HD-kamera med panoreringszoom och 12 lysdioder kan du inspektera och belysa avloppsrör på ett enkelt sätt. Den 36 m långa, 9 mm tjocka rörål är tillräckligt flexibel för att kunna köras genom 50 mm 90 graders kurvor. Helt slutna rullar garanterar smutsinneslutning, medan gummistället på baksidan gör det enkelt att förvara och transportera.

M18 SIC36 är det perfekta verktyget för alla som behöver göra inspektion av avloppsrör. Med dess högkvalitativa kamera, belysning, tryckstång och lokaliseringsteknik garanterar det enkelhet och effektivitet i din arbetsdag. Beställ ditt Milwaukee M18 SIC36 kamerasystem idag!

För mer information om Milwaukee M18 SIC36 kamerasystem och dess funktioner, kontakta vår säljare Elijah på 070-010 14 31 eller skicka ett e-postmeddelande till elijah@sweves.se. Vår säljare står till tjänst för att svara på dina frågor och hjälpa dig att välja det bästa kamerasystemet för dina behov.

.

Föregående inlägg
Tack för att ni uppgraderar WinCan VX Advanced
Nästa inlägg
Sweves bygger en filmbuss för Umespol Video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

5 × 4 =