Upptäck minCam mC360compact – Din lösning för effektiv rörinspektion

Vi presenterar minCam mC360compact, en kompakt och mångsidig inspektionskamera för rör. Denna enhet är utrustad med ett roterande kamerahuvud som gör det möjligt att inspektera även de mest avlägsna hörnen i rören. Med en arbetsområde på 70-200 mm och en flexibel rörål på 40 m, är mC360compact perfekt för en mängd olika inspektionsbehov.

minCam mC360compact kommer med en inbyggd Wi-Fi och textgenerator, vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt skapa detaljerade rapporter direkt på plats. Dessutom är den kompatibel med axiella huvuden, vilket ytterligare utökar dess användningsområden.

Denna enhet är inte bara kraftfull, utan också otroligt hållbar. Den har en robust rörålsvinda gjord av VA och kolfiber, och en intern strömförsörjning med 100 till 240V. Med en batteritid på 4 timmar, kan du vara säker på att mC360compact kommer att hålla för hela inspektionsarbetet.

För att göra det ännu enklare att använda, kommer minCam mC360compact med minCam Viewer-appen. Denna användarvänliga app gör det möjligt att enkelt fånga bilder och videor med datainskription.

Upptäck skillnaden med minCam mC360compact – din partner för effektiv och pålitlig rörinspektion. För mer information, kontakta Roger på 070-010 14 27 eller roger@sweves.se.

.

Föregående inlägg
Uthyrning av specialkameror för rörinspektion – spara pengar!
Nästa inlägg
Sweves team på en oförglömlig kunskapsresa till Tyskland!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

fjorton + tolv =