Uppgradera WinCan innan 25 mars

Idag håller vi i stora delar av Supporten i Sverige för WinCan och arbetar tillsammans med vissa av våra bransch kollegor som låter oss supporta deras kunder i WinCan. Vi har närmare 25 års erfarenhet av utbildning, felsökning, uppgradering samt installationer av mjukvaran i olikartade arbetsmiljöer. Tyvärr är alla WinCan V8 användare nu inne i slutet.

Vi uppmanar att användare av WinCan passar på att uppgradera från V8 till WinCan VX innan 31 mars! Den sista mars släcker WinCan ner möjligheten för att uppgradera från V8. Detta oberoende på vem som är er leverantör av WinCan idag. WinCan kommer inte att utveckla V8 vidare vilket betyder att om du uppgraderar din arbetsmiljö med Windows 10 eller högre kommer inte V8 att fungera. Om du inte uppgraderar innan sista mars kommer användare att betala högre kostnad vid övergång från V8 till VX. Arbetar du på ett större bolag kan du kontrollera med er lokala IT avdelning, för att se om planer finns på uppgraderingar i Windows miljön.

I den ekonomiska beräkningen behöver vi även påminna oss om att den nya Handboken för rörinspektion släpps i dagarna hos STVF gällande T25:2022. Hur kommer den nya handboken på T25:2022 påverka önskemål i WinCan framöver? Det är en fundering som användare behöver fundera över och era unika arbetsprocesser internt. Även om vissa funktioner inte finns uppsatta, så kommer ett äldre system inte utvecklas i jämförelse med exempelvis WinCan VX.

Kontakta Vladimir, Elijah eller Liza direkt. De hjälper er med mer information!

Föregående inlägg
Mazzoni L1 250bar
Nästa inlägg
Sweves filmbuss redo för leverans Video

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

fem × 1 =