Tack till NoDig Nordics AB – VA-Offline Synk, rörinspektionens framtid!

Stort tack till Magnus från NoDig Nordics AB för ert kloka beslut att investera i VA-Offline Synk programvara och tillhörande komponenter. Vi är glada att ha möjlighet att erbjuda er denna moderna och anpassningsbara lösning som underlättar arbetet för rörinspektörer.

VA-Offline är utformat för att göra ditt arbete med rörinspektion så smidigt som möjligt. Programmet är precis som VA-Online oberoende av kameratillverkare. Alla projekt lagras internt på datorn och vid senare internetuppkoppling synkroniseras dessa automatiskt mot VA-Online. Uppdateringar till VA-Offline hanteras också automatiskt och hämtas hem när internetuppkoppling finns.

VA-Synk är ett kraftfullt verktyg som optimerar projektets synkronisering. Det hjälper till att effektivisera hanteringen av dina VA-projekt och säkerställer att alla teammedlemmar alltid har tillgång till den mest aktuella informationen.

För ytterligare support och information, tveka inte att kontakta Roger: 070-010 14 27 eller e-post: roger@sweves.se. Vi ser fram emot att stödja dig i dina rörinspektionsprojekt och arbeta tillsammans för att skapa en mer effektiv och pålitlig bransch!

.

Föregående inlägg
Uthyrning av Ridgid-produkter för ditt inspektionsprojekt
Nästa inlägg
Besök Sweves på STVF Teknikträff mässan i Stockholm – kvalitetsutrustning för rörinspektion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

fyra × 5 =