Tack till Borgholms kommun för inköpet av Wopson HD1 inspektionskamera

Vi vill tacka Mattias från Borgholms kommun för att ha valt vår produkt Wopson HD1. Det är ett kraftfullt inspektionsverktyg med en kamera som har en upplösning på 1280 x 720 pixlar. Det finns också en enkel video/ljud inspelningsfunktion och möjlighet att ta bilder med bara ett knapptryck. Du kan även ta bilder under inspelning vilket är ett bra sätt att säkerställa att du inte missar någonting.

Wopson HD1 stöder upp till 256GB SD-kort, USB-stickor och Type-C OTG-kortläsare, vilket ger dig möjlighet att lagra en stor mängd data. Dessutom finns det en kabelräknare som visar både meter och fot, samt textvisning för att du ska kunna ha full koll på var du befinner dig.

Zoomfunktionen med 8 nivåer gör att du enkelt kan zooma in på de områden som du behöver titta närmare på. Wopson HD1 har också en inbyggd mikro 512 sändare och självnivellerande kamera, vilket gör det lätt att fånga in det du behöver se.

Förutom att stödja CVBS-utgång och inmatning, har Wopson HD1 en batteritid på upp till 4 timmar. Det finns också en praktisk verktygsförvaringslåda, så att du kan ha alla verktyg du behöver på en och samma plats.

Tack igen Mattias för att du valde Wopson HD1. Om du behöver någon support eller har några frågor, tveka inte att kontakta vår säljare Elijah på telefonnummer 070-010 14 31 eller via e-post elijah@sweves.se

.

Föregående inlägg
Tack Daniel för din värdefulla tid hos Sweves!
Nästa inlägg
Vivax VM-880 metallsökare – det perfekta verktyget för Swoosh Nord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

sex + 4 =