Tack Robin från RoJo Spol och Fuktteknik AB för inköpet av Rausch Omicron Basic!

Vi på Sweves vill tacka Robin från RoJo Spol och Fuktteknik AB för att ni valde att köpa Rausch Omicron Basic från oss. Vi är säkra på att detta inspektionssystem kommer att möjliggöra för er att utföra era arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och med högsta kvalitet.

Rausch Omicron Basic är en fantastiskt mångsidig och användbar produkt för rörinspektionbranschen. Med dess full HD-inspektionskamera kan du enkelt inspektera rör och avlopp med push- eller larvdrift. Dessutom kan Omicron anslutas till vilket tredjepartssystem som helst via en PC, vilket gör det enkelt att integrera i din befintliga utrustning.

En annan stor fördel med Omicron är dess mobilitet och flexibilitet. Den har kompakta transportmått och kan enkelt transporteras mellan olika arbetsplatser. Dessutom är den utrustad med en avtagbar korg med snabbfäste samt hjulens enkla snabbväxlingssystem som gör att du kan arbeta effektivt och målmedvetet.

Rausch Omicron Basic har också många andra användbara funktioner, såsom dess lätt avtagbara 12,1-tums pekskärm, integrerade PC och multifunktionella joysticks. Dessutom kan den styras från vilken dator som helst, inklusive de från andra tillverkare, och den är WLAN-kompatibel, LAN-kompatibel, USB-kompatibel och HDMI-kompatibel.

Vi är övertygade om att Robin kommer att vara nöjd med sitt köp av Rausch Omicron Basic och vi är glada över att ha kunnat hjälpa till med hans behov av ett pålitligt och mångsidigt inspektionssystem.
Om du har frågor eller vill beställa din egen Omicron, kontakta Roger på 070-010 14 27 eller Peter 073-316 99 10.

.

Föregående inlägg
Optimera din spolbil med rätt dysor – Kontakta oss idag!
Nästa inlägg
Nästa steg i filmbussbyggnationen är klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

5 + två =