Tack Michael för ditt köp av minCam minCord 5 från Masab!

Tack Michael från Masab för att du har valt Sweves som din leverantör av minCam minCord 5 utan Wi-Fi. Vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med din produkt och vi ser fram emot att fortsätta att leverera högkvalitativa lösningar för dina behov.

minCord 5 är en rörinspektionskamera som är liten, kompakt och mångsidig. Dess lilla storlek gör det möjligt att nå även de mest otillgängliga platserna, vilket gör det idealiskt för rör och ihåliga delar av små dimensioner.

Med minCord 5 kan du upptäcka alla typer av ytskador, sprickor, avlagringar och slitage med minsta möjliga ansträngning. Arbetsområdet sträcker sig från 15 till 80 mm med en böjningsradie på 25 mm. Kamerahuvudet har en diameter på 13 mm och har en högupplöst färgkameramodul som ger en diagonal öppningsvinkel på 84° och 560 TV-linjer.

minCord 5 levereras med en flexibel rörål på 15 m, en solskyddad 5″-skärm och en sond på 33 kHz / 512 Hz / 640 Hz. Kamerahuvudet är också vattentätt upp till 1 bar.

Om du någonsin behöver support eller har några frågor, vänligen kontakta vår säljare Elijah på telefon 070-010 14 31 eller via e-post elijah@sweves.se.

.

Föregående inlägg
Reparationstjänst för kameror av erfarna tekniker
Nästa inlägg
Optimera din spolbil med rätt dysor – Kontakta oss idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

14 + 17 =