Tack för ditt köp av Ridgid MicroDrain D65S kamera, John!

Tack för att John från Pipe Relining Syd AB har valt att köpa vår Ridgid MicroDrain D65S inspektionskamera. Vi hoppas att den kommer att vara till stor hjälp för ditt arbete med inspektioner av ledningar och rör.

MicroDrain kamera är en av de mest kompakta och manövrerbara inspektionskamerorna på marknaden, med en hög kapacitet för att inspektera ledningar med små diametrar och rör med små radier. Den kan användas för att inspektera ledningar från 32mm till 75mm eller 100mm i diameter, och klarar flera 90 graders böjar i de flesta avloppsledningar på 40mm i diameter.

Med sin lätta vikt och kompakta storlek, kan den enkelt transporteras i en bil och tas med till arbetsplatsen. Dessutom är den kompatibel med flera befintliga SeeSnake-monitorer eller den digitala inspektionskameran micro CA-350.

Kameran har en hållbar och tillförlitlig konstruktion med en fjäderenhet för kamerahuvudet i härdat rostfritt stål som ger lång livslängd. Den har också högintensiva lampor med lång livslängd och en exceptionell bildkvalitet, vilket gör den idealisk för inspektioner av snäva böjar, såsom toalettvattenlås och P-vattenlås.

Om du behöver någon support eller har några frågor angående din MicroDrain kamera, tveka inte att kontakta vår säljare Roger på 070-010 14 27 eller via e-post på roger@sweves.se.

Tack igen för ditt köp och hoppas att du kommer att ha nytta av kameran!

.

Föregående inlägg
Missa inte del 2 av vår byggnadsvideo med Vladimir: Stora film-bussen tar form!
Nästa inlägg
Milwaukee M18 SIC36: den ultimata avloppskameran med panoreringszoom och ONE-KEY-spårning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

tretton + sex =