Sweves VIKING SKT-SV: Revolutionerande rörinspektion med 9 mm kamerahuvud

Sweves VIKING SKT-SV rörinspektionssystem med 9 mm kamerahuvud: En revolution inom rörinspektion speciellt vid besiktning av ledningar för vattenburen golvvärme.

Letar du efter en kamera som kan navigera genom trånga och komplexa rörsystem? Vår nya VIKING SKT-SV är utrustad med ett 9 mm kamerahuvud som levererar högupplösta bilder och är perfekt för inspektion av små och svåråtkomliga utrymmen.

Flexibel kabel för svåra passager

Med en 15 meter lång spiralvajerkabel och möjlighet att rotera kamerahuvudet, blir inget projekt för svårt. En option på 45m finns om 15m är för kort.

Integrerade stödben och mekaniskt räkneverk

Fäll ut de integrerade stödbenen för extra stabilitet och använd det mekaniska räkneverket för exakt positionering. Allt du behöver för en lyckad inspektion.

Utbytbart kamerahuvud och svensktillverkad kvalitet

Anpassa ditt kamerasystem för olika inspektionsbehov med vårt utbytbara kamerahuvud. Tillverkad och utvecklad i Sverige, för svenska förhållanden.

Kontakta oss för mer information

Intresserad? För mer information eller för att boka en demonstration, kontakta Roger på telefon: 070-010 14 27 eller e-post: roger@sweves.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

.

Föregående inlägg
Avloppsexperten Åland AB invests in Milwaukee M12 PL-201C: Ett genombrott inom ledningsspårning!
Nästa inlägg
Ett stort tack till Emil Sjöstrand för att ha valt våra begagnade kamerasystem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

tio + 15 =