Sweves presenterar Referensprojekt 7: MAN 3,5t filmbuss med Rausch full HD kamerasystem

Vi introducerar vår senaste innovation  – en skräddarsydd MAN 3,5t filmbuss, utrustad med det avancerade Rausch Full HD kamerasystemet. Detta projekt representerar en fusion av toppmodern teknologi och anpassningsbar design, optimerad för rörinspektion.

Vår filmbuss är inte bara teknologiskt avancerad, utan också flexibel för ett brett spektrum av inspektionsuppgifter. Med Rausch’s system når vi arbetsområden från DN100 till 2000, vilket ökar dess användbarhet markant.

Inredningen är noggrant utformad för att maximera användarvänlighet och effektivitet. Vi har lyckats hålla den totala vikten på cirka 3,2 ton genom att använda lätta men robusta material, vilket underlättar både transport och manövrering.

Säkerhet står i centrum för vårt arbete. Filmbussen inkluderar en säkerhetsvägg mellan förar- och arbetsutrymmet, och kan kompletteras med låsbara dörrar och säkerhetsglas för extra trygghet.

Vårt samarbete med Rausch International, en ledare inom TV-inspektionssystem, har varit avgörande för projektets framgång. Med deras 40-åriga erfarenhet inom branschen har vi kunnat skapa en lösning som inte bara möter, utan överstiger branschstandarderna.

Detta projekt är ett exempel på hur vi på Sweves kombinerar vår expertis med ledande teknologi för att leverera skräddarsydda lösningar. Vår filmbuss är mer än bara en fordon – det är en investering i framtiden.

För mer information om hur denna filmbuss kan anpassas för dina specifika behov, kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta ditt arbetsflöde till nästa nivå.

Produktlänken: https://sweves.se/produkt/filmbuss-sweves-referensprojekt-7/

.

Föregående inlägg
Anticimex AB förbättrar lokaliseringsprecision med Vivax vLoc3-Cam!
Nästa inlägg
Tomtens överraskningsbesök på kontoret sprider Julglädje och presenter!” 🎅🎁🌟

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

17 − elva =