Spolslangar av högsta kvalitet för varje behov

Letar du efter den perfekta spolslangen för ditt projekt? Hos Sweves Advance AB har vi en omfattande samling av spolslangar, anpassade för olika applikationer och behov. Vårt sortiment blir större och större, och vårt lager av spolslangar expanderar kontinuerligt för att möta våra kunders växande behov.

1-ståls hetvatten spolslang
Vår klassiska 1-ståls hetvatten spolslang är idealisk för kanal- och högtrycksspolning av ledningar, biltvättar och mycket mer. Med förmågan att tåla höga temperaturer och utrustad med valfria kopplingar, är denna slang både pålitlig och mångsidig.

Specialdesignad för små avlopp
För de trängre utrymmena, som köksavlopp, erbjuder vi en spolslang med unika egenskaper. Denna slang är tillräckligt smidig för att navigera genom snäva avloppsrör och fungerar även utmärkt som en push-slang. Anpassa längden och kopplingarna efter dina specifika behov.

Lätt & följsam polyamid spolslang
För högtrycksspolning av ledningar, köksavlopp och andra trånga utrymmen, rekommenderar vi vår polyamid spolslang. Den är lättare än traditionella gummi spolslangar, vilket minskar slitage och ökar vattenflödet. Med dess smidighet glider slangen lätt genom avloppsrören, även över längre sträckor, och levereras med valfria kopplingar.

Oavsett ditt behov, har vi rätt spolslang för dig. För rådgivning och beställning, vänligen kontakta oss på telefon: 070-010 14 32 eller använd vårt bokningsformulär

.

Föregående inlägg
Innovativ framtid för Film-Spol/Buss: Spännande möte med tekniker hos Sweves!
Nästa inlägg
Sweves Roadshow – 29 dagar kvar, enastående rörinspektionsutrustning på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

elva − två =