Så öppnar du brunnslock snabbt och enkelt med CoverUp Key!

Har du problem med att öppna fastrostade eller igenväxta brunnslock? Vill du spara tid och pengar på ditt underhållsarbete? Då behöver du CoverUp Key – det smarta verktyget som gör jobbet åt dig!

CoverUp Key är en unik nyckel som använder en patenterad slaghammarverkan för att bryta igenom tätningar och låsningar på brunnslock. Med ett enkelt handgrepp kan du flytta brunnar och täckplåtar utan att skada dem eller dig själv. CoverUp Key är godkänd av hälsa och säkerhet av Scottish Water och Severn Trent, så du kan vara säker på att den fungerar. Med den här brunnslocköppnaren kan du öppna brunnslock på några sekunder, istället för att slösa timmar på att försöka få tillgång till avlopp, ventiler, dagvattenbrunnar och tekniska anslutningar. Du slipper också byta ut brunnslock som är för gamla eller skadade, vilket kan kosta dig tiotusentals kronor i underhållskostnader. CoverUp Key är en riktig kostnadsbesparare och tidsbesparare!

Beställ din CoverUp Key idag och se själv varför det är det bästa verktyget för att hantera brunnar. Du kommer inte ångra dig! Kontakta Roger på telefon 070-010 14 27 eller via roger@sweves.se för mer information.

.

Föregående inlägg
Effektivisera ditt arbetsflöde med VA-Online molntjänst för rörinspektion
Nästa inlägg
Wopson WPS-FH1: En mångsidig och lättanvänd inspektionskamera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

19 + sex =