Rörinspektion i Karlstad AB väljer Sweves molntjänst programvaror VA-Online och VA-Synk

Tack Johan från Rörinspektion i Karlstad AB för att du valde våra molntjänst programvaror VA-Online och VA-Synk. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att stödja din verksamhet.

VA-Online är en revolutionerande molnbaserad lösning som effektiviserar din verksamhet. Den gör det enkelt att skapa, presentera och skicka inspektionsutlåtanden till slutkunder. Med VA-Online kan du arbeta fritt och utan krav på speciell plattform, operativsystem eller webbläsare. Alla projekt lagras och säkerhetskopieras i molnet, vilket gör att du kan nå alla dina projekt på alla enheter. Dessutom behövs ingen installation och uppdateringar sker automatiskt helt kostnadsfritt.

VA-Synk är ett kraftfullt verktyg som optimerar projektets synkronisering. Det hjälper till att effektivisera hanteringen av dina VA-projekt och säkerställer att alla teammedlemmar alltid har tillgång till den mest aktuella informationen.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare support, tveka inte att kontakta Roger på telefonnummer 070-010 14 27 eller via e-post på roger@sweves.se. Vi är här för att hjälpa till!

.

Föregående inlägg
Wopson WPS-FH1: En mångsidig och lättanvänd inspektionskamera
Nästa inlägg
Sweves filar när du vilar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

5 × ett =