Nyheter under mars

Av 300 produkter på hemsidan

När du besöker hemsidan vem ska du ringa? Hur kan vi ge en bättre service? Nu kan du komma i kontakt med en av våra kollegor som kan lite mer om produkten. I slutet av Mars påbörjades uppdatering och kommer fortlöpa under April på vem du kan kontakta för specifika produkter.

Vi tror på generationen efter oss

Vi är tacksam för att ungdomar funnit oss och söker praktik hos oss. Daniel har tillfört flera saker hos oss genom sitt snabba tempo och teknikintresse. Har du egna tonåringar som letar praktikplats? Kontakta Serguei direkt, så hjälper han honom eller henne.

Filmbussbyggnationer

Vi har flera filmbussar som byggs, uppgraderas och modifieras. Våra projektledare och fordonstekniker som bygger har fullt upp. Under April hoppas vi på att leveranserna börjar ta fart och går du i väntans tankar på hur mycket din filmbuss skulle kosta kontaktar du direkt, Peter eller Vladimir

Spolservice

Vi är tacksam för förtroende vi fått avseende spolbilsservice. De serviceuppdragen som kommit in har varit både högt och lågt, från läckande vatten, nya kopplingar, slangar och installation av ny varmvattenpanna. Oavsett uppdrag har det vårt team av spolbils tekniker har löst alla service snabbt och med hög kvalité. Frågor om spolservice eller spolutrustning kan du kontakta Peter eller Serguei.

Följ oss på Youtube

Här kan du finna filmer som våra kollegor berättar mer specifikt om produkter eller hur vår spolservice fungerar. Vi berättar förstås om produkternas olika tekniska data men även vad vi tycker är viktigare vad innebär exempelvis ljuskänslighet på 0.02 lux för operatören och självklart våra tips och trix. Den här filmen berättar Serguei mer om minCam minCord 5.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

tre × 4 =