Nyheter under februari

WinCan

Senast 31 mars bör du uppgradera WinCan V8 till WinCan VX, för att kunna få betalt för din V8 vid inbyte till VX. WinCan GmbH support på V8 är redan minimerad, nu upphör den helt. Notera V8 stöder ej Windows 11. Ytterligare frågor om WinCan V8 kontakta Support teamet. Läs mer nedan.

Uppgradering för service

Vår service säkerställs genom ett nytt ärendehanteringssystem. Vilket innebär en tydligare process internt och för er som kund. Vårt tekniker team har genomgått intern utbildningar och kommer kunna höja service nivån ännu mer. Detta genom att din säljare kommer även kunna besvara frågor på nylig gjord service.

Vilket ansvarsområde har de anställda?

Vi vill ge en trygghet till våra kunder och leverantörer. När du går in på kontakta oss på vår hemsida kommer du nu se följande.
Vilket ansvarsområde som förväntas inom olika områden. Detta innebär att du kan direkt kontakta rätt person, för att få svar på frågor.

Spolteknikerna

Vi kvalitetssäkrade hanteringen av att pressa högtrycksslangar. Detta för att ge en snabb service och skapa en trygg miljö för både kunder och personal.

Drop-in dagarna

I februari fylldes Sweves av besökande som ville se den smarta tekniken med Quick-Lock, att snabbt kunna åtgärda skada i ledning via rörål eller motorvagn. Därutöver visade vi ett stort utbud av dysor och slangar, och flera passade på att uppgraderade sina dysor och slangar till spolaggregaten. Vi hade leverantörer på plats som svarade på frågor och gav tips och råd.

Ny leverantör

Vi välkomnar Hydroscand som är en av våra senaste leverantörer! Nu kan vi tillgodose våra kunder med ett mycket stort sortimentet från Hydroscand.

Mjukvara – Support teamet

Sweves utbildar sin personal kontinuerligt, denna månad har internutbildning fokuserat på rapportprogrammen VA Online och WinCan. Vi tackar alla kunder för tålamod under de ”verkliga” supportärenden som ingått i vår praktiska utbildning. Sweves är nu ännu starkare och kan hjälpare er snabbare i frågor kring WinCan och VA-Online. Support teamet består av Liza, Elijah och Vladimir.

Just nu

Flera byggnationer av filmbussar pågår med flera nya smarta lösningar, inom kort berättar vi mer. Behov av filmbuss, enklare uppgradering eller en maximerad 5,5t filmbuss, kontakta Peter, Vladimer eller Roger på Sweves.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

tre × 5 =