Nyheter september

Sweves demo-buss

Sweves har påbörjat modifiera en av bussar som kommer att bli vår demo-buss med Rausch-utrustning. Det kommer att ta flera veckor innan bussen är klar så vi ville visa er hur processen av bussbyggnation ser ut.

Under september arbetade vår tekniker Andrey med följande förberedelser:

  • demontering av vertygshurtsen från bussen;
  • inredning av väggarna med plywood skiva;
  • golvförberedning med spackel och golvmålning.
  • installation av batterier, anslutning av elektronik (kablar);
  • montering och installation av batterilåda;
  • montering och installation av skåpdörr;
  • bussförberedelse (rengöring, tejpning) inför fyllning av dess hörn med silikon;
  • installation och koppling av huvudströmbrytare till demo-bussen.
  • Kontakta oss ifall ni har intresse av att veta mer – vi kan komma till er för att visa och presentera bussen när den är klar.

Video filmbuss

Nu är vår TV-buss med Rausch-utrustning äntligen klar för nya uppdrag och kommande ledningsinspektioner! Vårt team har kämpat hårt för att leverera den tredje filmbussen och vill tacka AB Vabon för förtroendet och beställning av inspektionsbilen.

Sweves ser fram emot att få bygga nya TV-bussar till Svenska vägarna!

Spoldysor

Vi har på lager spoldysor från Roberto Bruna med diameter från 90 mm till 300 mm och storlekar 1/2” – 3/8” för olika typ av rengöring från svåra jobb med hårda belägningar, rötter, tvål, djuprengöring till enklare rengöring.

Visste ni att vi även har pressmaskin för att reparera spolslangar och pressa om anslutningarna? Kom till oss och prova dysorna i våra teströr!

Uthyrning

Har ni behov av att hyra kameror under en viss period? Sweves erbjuder kameror som förenklar inspektionsarbetet. Nästan hela vårt sortiment finns för uthyrning eftersom varje kamera anpassas mot specifika inspektionsprojekt. Dessutom uthyr vi filmbussar – ring oss så hjälper vi gärna till att hitta rätt kamera åt er och besvara alla frågor om uthyrning.

Följ länken nedan för att se våra produkter för uthyrning och deras priser.

Månadens kollega är kreativ tekniker

I dagens brev vill vi berätta mer om Volodymyr som är vår tekniker och elektronikingenjör. Han är otroligt duktig på att reparera och fixa utrustning som kommer in till oss. Volodymyr klarar utmärkt alla möjliga typer av fel som uppstår under arbetet för han alltid är motiverad att leta efter nya lösningar. Utan Volodymyr skulle det vara svårt att genomföra olika önskemål som vi får från våra kunder. Dessutom gör han jättebra sällskap då Volodymyr är en trevlig och snäll person. På fritiden gillar han att konstruera unika självprojekterade cyklar. Vi är väldigt glada över att ha Volodymyr i vårt team!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

två × 2 =