Modern rörinspektion med Sweves på Vatten 2023-mässan

Ta chansen att dyka djupt in i världen av modern rörinspektion med Sweves på Vatten 2023-mässan! Mellan den 24:e och 26:e oktober kommer vi att vara på plats i monter B03:62 på Svenska Mässan i Göteborg för att visa upp det senaste inom VA- och VVS-teknik.

Vi kommer att ha live-demonstrationer av vår toppmoderna Rausch Filmbuss som exempelvis visar den ”alltid aktiva” deformationsmätning upp till DN2200, som kan utföras varje gång kamera vagnen backar samt flera andra lösningar som effektiviserar arbetet. Vi presenterar även olika kamerasystem anpassade för T25 och P122 liksom generella inspektionsbehov, därutöver det smarta sättet att snabbt laga ledningar med Quick Lock, Detta är en unik möjlighet att få en hands-on erfarenhet av vår utrustning och att ställa frågor direkt till våra experter.

Så boka in datumen i din kalender och kom förbi vår monter för att uppleva framtidens rörinspektionsteknik. Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta ditt inspektionsarbete till nästa nivå.

Väl mött!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

sjutton − tre =