Introducerar PTC CJ-1E spolaggregat – din pålitliga partner för spolning!

PTC CJ-1E spolaggregat – Kraftfull, Pålitlig och Användarvänlig

Robust & Hållbart Design: Med en formsprutad plasthölje och en överdimensionerad 4-polig motor på 2.2 kW, är PTC CJ-1E designat för att stå emot tidens prövning.

Högkvalitativ Pump & Snabbstart: Utrustad med en Comet LW-K typ pump som levererar ett flöde på 12 l/min och ett tryck på 110 bar. Tack vare EASY-START-enheten garanterar CJ-1E en snabb och smidig igångsättning varje gång.

Användarvänliga Funktioner: Från en inbyggd avlastningsventil till en rostfri manuell slangvinda, har detta spolaggregat allt du behöver för en effektiv spolning. Med en totalvikt på endast 40 kg, är CJ-1E både kraftfullt och lätt att hantera.

Lätt att Hantera & Förflytta: Tack vare stora hjul och en enkel underhållsprocess, är CJ-1E perfekt för dem på språng.

Praktisk Förvaring: Med inbyggda stöd för strömkabeln, leveransslangen, lansen och pistolen, håller CJ-1E din utrustning organiserad och lättillgänglig.

För mer information eller för att beställa ditt PTC CJ-1E spolaggregat, kontakta Roger på telefon: 070-010 14 27 eller e-post: roger@sweves.se. Upplev skillnaden med PTC CJ-1E – din partner för effektiv och pålitlig spolning!

.

Föregående inlägg
Sweves Roadshow 2023 – framtidens rörinspektionsteknik på turné
Nästa inlägg
Sommarhjälp för dina inspektionskameror hos Sweves!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

3 + nio =