Från vanlig Volkswagen till hightech Spolbil: Sweves transformationsprojekt för Svea Bygg & Marktjänst AB

När Sweves fick i uppdrag från Svea Bygg & Marktjänst AB att omvandla deras Volkswagen Crafter Maxi 2.0 TDI 3.5t-buss till en specialanpassad spolbil, tog vi tillvara på möjligheten att demonstrera vår expertis. Vi installerade helt ny utrustning för att säkerställa bästa möjliga prestanda och driftsäkerhet.

I bussen monterades ett nytt PTC Salmon spolaggregat med 200 bar och 45 L/min, tillsammans med ett Sugaggregat från PTC VORTEX, utrustat med en 400 liters tank och dieseldrift. För att hantera kalla arbetsförhållanden installerades även en ny Comet HOTBOX värmepanna och en dieseldriven kupévärmare.

För att maximera organisation och effektivitet inreddes bussen med ett modulsystem med tre skåp och en platta med krokar, allt nytt och av högsta kvalitet. Denna genomtänkta konfiguration garanterar att Svea Bygg & Marktjänst AB kan utföra sina arbetsuppgifter effektivt och pålitligt.

På Sweves är vi stolta över att leverera skräddarsydda lösningar som exakt möter våra kunders behov. Om du är intresserad av liknande service eller vill diskutera hur vi kan hjälpa till att anpassa din fordonspark, tveka inte att ringa oss på 070-781 86 30.

https://sweves.se/spolservice/

.

Föregående inlägg
Daniel och Patric på Miljövision AB stärker inspektionskapaciteten med minCam360 Compact
Nästa inlägg
Christian och Viktor på Vabon AB stärker sin teknik med Ridgid och Radiodetection utrustning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

6 + fem =