Dygnet runt kameraservice för inspektionskameror

Vi erbjuder en omfattande kameraservice för att hålla era inspektionskameror i toppskick och fungerande. Vårt tekniker-team är tillgängligt dygnet runt från kl. 7 till 17 för att ta emot era kameror för reparation eller service. Vi arbetar snabbt och effektivt för att minimera stilleståndstiden för era verktyg och se till att de är redo att användas igen på kort tid.

Oavsett om det gäller mindre reparationer eller omfattande servicearbeten, kan ni lita på att våra kunniga tekniker-team kommer att ge er högkvalitativ kameraservice. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med inspektionskameror från olika tillverkare och modeller, och vi är utrustade med den senaste tekniken och verktygen för att utföra alla typer av reparationer och servicearbeten.

För att boka en kameraservice eller om ni har några frågor, tveka inte att kontakta vår verkstadschef, Pavel. Ni kan nå honom på telefon 070-980 98 49 eller via e-post på pavel@sweves.se. Vi ser fram emot att hjälpa er att hålla era inspektionskameror i bästa skick.

.

Föregående inlägg
Tack till Spolpågarna AB för köp av minCam mC360C inspektionskamera
Nästa inlägg
Välj rätt spolslang för dina behov – olika metervara, bar, tum och längder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

sju + 18 =