Begagnad IBAK MiniLite med extra tillbehör till salu

Är du ute efter en kompakt och kraftfull rörinspektionsutrustning? Då har du hittat rätt! Vi säljer vår begagnade IBAK MiniLite med 2 st svängkameror och en extra trumma med axialkamera. Detta är ett perfekt system för att inspektera hus- och fastighetsavloppssystem i rör med mindre diametrar från DN 80.

IBAK MiniLite är enkel att använda via en stänksäker 10-tums pekskärm och en joystick. Du kan snabbt och smidigt navigera genom rörsystemet och få en tydlig och detaljerad bild av rörens tillstånd. Med de 2 svängkamerorna kan du se röret från olika vinklar och fånga eventuella skador eller fel. Med den extra trumman med axialkamera kan du förlänga din inspektionssträcka och nå ännu fler områden.

Vår IBAK MiniLite är i mycket bra skick och har genomgått regelbundna kontroller. Den har en rörål på 30 meter och en utbytbar korg med en robust 15 mm tryckstång. Den levererar högkvalitativa bilder och videor som du kan spara och analysera i efterhand.

Vi säljer vår IBAK MiniLite för endast 130 000 kr, vilket är ett fynd för denna typ av utrustning. Du får även support och service från oss om du behöver det. Om du är intresserad av att köpa vår IBAK MiniLite eller vill veta mer om den, ring oss på 070-010 14 27. Passa på att skaffa dig en pålitlig och prisvärd rörinspektionsutrustning innan den är slutsåld!

.

Föregående inlägg
Spolbilsservice och reparation hos Sweves – din pålitliga partner
Nästa inlägg
Sweves fixar din inspektionskamera snabbt och enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

18 + 17 =