🎉🎈Sweves & RIDGID’s Öppet Hus: Teknik, Tugg och Tjohej! 🎈🎉

Ställ in GPS:en och rikta kosan mot Ursviksvägen 127, 174 46 Sundbyberg. Den 8:e september blir det så mycket mer än ”business as usual” hos Sweves. Förvänta dig en dag med maxade decibler i teknikprat och grilldoft!

  • 📅 När? Fredagen, 8 september
  • ⏰ Hur dags? 9:30 – till grillen slocknar!
  • 📍 Var då? Sweves HQ baby!

🔧 RIDGID Mania!

Få koll på RIDGID:s senaste grejer som får varje tekniknörd att svimma av lycka. Från smarta kameror till futuristiska VVS-verktyg, vi lovar dig en riktig teknikfest!

🍔 Grill & Chill

Vi drar igång grillen och slänger på hamburgare och korvar som skulle få vilken grillmästare som helst att niga i respekt. Kom hungrig, laddad och redo att äta som om det inte fanns en morgondag!

🎤 Nätverks-Karaoke

Ok, kanske inte karaoke, men du får sjunga ditt företags lov och knyta kontakter som kommer att få LinkedIn att se ut som en gammal telefonkatalog!

😂 Skrattgaranti!

Om du inte skrattar minst en gång under dagen, bjuder vi på en extra korv. (Obs: Vi är inte ansvariga för skrattinducerade matkvävningsincidenter.)

🎉 Boka den 8:e! Eller ångra dig för evigt!

En sak är säker, det kommer att bli en dag full av skratt, lärande och saftiga hamburgare. Så vad väntar du på? Anmäl dig nu och förbered dig för den bästa dagen i september!

Så, rensa kalendern och förbered dig för en dag som kommer att vara så minnesvärd att du kommer att tala om den tills nästa års öppet hus! 🎉

.

Föregående inlägg
Ett stort tack till Emil Sjöstrand för att ha valt våra begagnade kamerasystem
Nästa inlägg
Spolbil i Mälardalen AB väljer högkvalitativt inspektionssystem från minCam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Ange en giltig e-postadress.
You need to agree with the terms to proceed

15 + två =